Asgaard Saga, dé digitale revolutie in dyslexieland, is voor basisscholen nu met subsidie beschikbaar als 16 weken inhaal- en ondersteuningsprogramma.

De Lerende Mens, www.delerendemens.nl, heeft in samenwerking met Berkel-B een ondersteuningsprogramma ontwikkeld voor leerlingen met leesuitdagingen die tijdens de lockdown achterstanden hebben opgelopen of een extra steuntje kunnen gebruiken.

Ons programma is te bekostigen uit “De subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs 2020-2021
Asgaard Saga is een digitaal behandelprogramma op basis van gamification. Het is ontwikkeld door De Lerende Mens en Berkel-B voor kinderen met leesuitdagingen.

Recentelijk is er naast de versie voor de zorg ook een versie voor het onderwijs ontwikkeld. Inmiddels hebben bijna 150 basisscholen in Nederland een licentie aangevraagd.

Dankzij de subsidie kunnen wij bij het programma nu ook een 16 wekenprogramma aanbieden voor alle leerlingen in groep 3 t/m 7 die extra ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van lezen en spellen.

De subsidie kan via het bestuur worden aangevraagd of het bestuur kan ons toestemming geven voor hen de aanvraag in te dienen.

Het programma kan starten vanaf juli en doorlopen tot eind 2020. In het vierde kwartaal van 2020 volgt er een tweede aanvraagronde. Voor leerkrachten zijn er speciale trainingen en workshops ontwikkeld die onderdeel zijn van het programma.

Een unieke kans om uw leerlingen een steuntje in de rug te geven en kennis te maken met het innovatieve Asgaard Saga behandelprogramma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via j.wilgenhof@berkel-b.nl of info@delerendemens.nl.