Asgaard Saga

DE LERENDE MENS | Ons doel is om alle kinderen in Nederland beter te leren Lezen en beter te leren Leren.

Leren is een basisbehoefte van ieder mens en geeft kansen voor ontwikkeling en ontplooiing. Dit leidt tot gelijkheid en een waardevol bestaan op aarde. Ieder mens herbergt talenten in zich en heeft het recht deze kansen te ontwikkelen en ontplooien.

Daarom vindt De Lerende Mens het waardevol en eervol om het leren in alle facetten en op wetenschappelijke basis te onderzoeken en vervolgens om te zetten in tastbare uitingsvormen en producten die een bijdrage kunnen leveren aan het leerproces.

Leren doe je je hele leven, maar op jonge leeftijd zijn de hersenen meer ontvankelijk voor leerprocessen dan op latere leeftijd. Jonge kinderen leren het meest en het snelst, zeker als het om technische vaardigheden zoals rekenen en lezen gaat. 

NIEUW voor scholen, de zorg en thuis!

Dé digitale revolutie in dyslexiebehandeling! Asgaard Saga is een digitaal behandelprogramma (game/app) waarin kinderen op ontdekking gaan. Voor kinderen is een eigen gamewereld ontwikkeld. Door mini-games te spelen worden de huiswerkopdrachten uitgevoerd. Met dit behandelprogramma wordt de intrinsieke motivatie van kinderen om te leren lezen en schrijven gestimuleerd. Zo zijn kinderen eigenaar van hun eigen leertraject!

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op!