Lezingen & training

Harold Bekkering als gastspreker

Prof. dr. Harold Bekkering is een gerenommeerd spreker in binnen- en buitenland. Regelmatig treedt hij op als gastspreker tijdens conferenties over de hele wereld.

 

Daarnaast is hij zeer gemotiveerd om zijn kennis en ideeën te delen met uitvoerende mensen. Hij gaat dan ook regelmatig in gesprek met bestuurders en onderwijzend personeel in het onderwijs op het gebied van lezen en leren. Voorbeeld thema’s zijn visie op leren en onderwijs, leiderschap, motivatie en samenwerken. Daarbij is motivatie regelmatig onderwerp van gesprek. Mocht u geïnteresseerd zijn in een lezing of gesprek met prof. dr. Harold Bekkering, dan kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

Trainingen

De Lerende Mens verzorgt de volgende trainingen en workshops:

Workshop behandelen met Asgaard Saga in de zorg
Training achtergrond en onderbouwing Asgaard Saga in de zorg
Workshop behandelen met Asgaard Saga in het onderwijs
Training achtergrond en onderbouwing Asgaard Saga in het onderwijs
Training leesonderwijs voor leerkrachten
Training invulling ondersteuningsniveau 2 en 3 voor leerkrachten

Contactformulier

    Onderwerp

    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    De producten van De Lerende Mens worden aangevuld met individuele of groepsgewijze trainingen. Dit geldt ook voor ons diagnose instrument en behandelprogramma die in ontwikkeling zijn. Later zullen wij u hier verder over berichten.

    De Lerende Mens kan ook in company trainingen voor u verzorgen op het gebied van leren Lezen en leren Leren. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

    “Het efficiënter maken van cognitief leren maakt meer tijd vrij voor creativiteit.”