Lezingen & training

Harold Bekkering als gastspreker

Prof. dr. Harold Bekkering is een gerenommeerd spreker in binnen- en buitenland. Regelmatig treedt hij op als gastspreker tijdens conferenties over de hele wereld.

 

Daarnaast is hij zeer gemotiveerd om zijn kennis en ideeën te delen met uitvoerende mensen. Hij gaat dan ook regelmatig in gesprek met bestuurders en onderwijzend personeel in het onderwijs op het gebied van lezen en leren. Voorbeeld thema’s zijn visie op leren en onderwijs, leiderschap, motivatie en samenwerken. Daarbij is motivatie regelmatig onderwerp van gesprek. Mocht u geïnteresseerd zijn in een lezing of gesprek met prof. dr. Harold Bekkering, dan kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

Nationale Dyslexie Conferentie

Op woensdag 27 maart 2019 vond in Pathé te Ede de Nationale Dyslexie Conferentie plaats. Over leesproblemen, laaggeletterdheid en Dyslexie.

 

Hoe maak je van leerlingen betrokken lezers? Hoe zorgen we ervoor dat de leesweerstand vermindert en leesmotivatie verhoogt? Wat zijn de innovaties in het leesonderwijs? Kunnen we laaggeletterdheid voorkomen? Wanneer is een dyslexiebehandeling effectief? En wat zegt de inspectie van het onderwijs over dyslexie en dyslexieverklaringen?

 

Alle leerlingen, studenten en volwassenen met leesproblemen moeten zich optimaal kunnen ontplooien. Het bestrijden van kansenongelijkheid en stimuleren van talent staat hierbij centraal. We doen het in Nederland goed, maar het kan nog beter!

 

Harold Bekkering en Jorna Serrarens hebben hier lezingen gegeven én ook De Lerende Mens was aanwezig op de informatiemarkt met een stand. Bekijk hier de aftermovie van deze dag!

Contactformulier

Onderwerp

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

De producten van De Lerende Mens worden aangevuld met individuele of groepsgewijze trainingen. Dit geldt ook voor ons diagnose instrument en behandelprogramma die in ontwikkeling zijn. Later zullen wij u hier verder over berichten.

De Lerende Mens kan ook in company trainingen voor u verzorgen op het gebied van leren Lezen en leren Leren. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

“Het efficiënter maken van cognitief leren maakt meer tijd vrij voor creativiteit.”