Over ons

De mensen achter De Lerende Mens

Wij gebruiken inzichten uit de wetenschap om educatieve producten te ontwikkelen in samenwerking met de Radboud Universiteit. De start-up is een samenwerking met de Radboud Universiteit. Hierdoor kan De Lerende Mens gebruik maken van de kennis en faciliteiten van de Radboud Universiteit en de meest recente wetenschappelijke kennis en inzichten toepassen in haar producten.

 

De Lerende Mens bestaat uit een enthousiast team die allen hetzelfde doel voor ogen hebben. Wij stellen ons graag nader aan u voor.

Harold

Harold

Hoogleraar

Prof. dr. Harold Bekkering is hoogleraar sociaal-cognitieve neurowetenschappen aan het Donders Instituut voor Hersenen, Cognitie en Gedrag van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij vindt het belangrijk om wetenschappelijke kennis en innovatie door te geven aan de dagelijkse praktijk. Lees hier meer over Prof. dr. Harold Bekkering.

Pascal

Pascal

Technisch deskundige

Werkzaam in het lab van de Radboud Universiteit en expert in het programmeren van digitaal meten van reactiesnelheid en accuratesse.

Carol

Carol

Bedrijfsdeskundige

Jarenlange ervaring in het adviseren van profit en non-profit organisaties.

Tessa

Tessa

Onderzoeker

Masterstudent Radboud Universiteit, specialist kunstmatige intelligentie, meegewerkt aan normeringsonderzoek voor de diagnostiektool.

Nils

Nils

Onderzoeker

Gepromoveerd mathematicus, onderzoeker cognitieve neuroscience, specialist data analyse en meegewerkt aan normeringsonderzoek voor de diagnostiektool.

Jorna

Jorna

Zorgspecialst

Orthopedagoog generalist, jarenlange ervaring in zorg en onderwijs, ontwerper van de behandeltool.

Jan

Jan

Zorg- en bedrijfsdeskundige

Jarenlange ervaring als ondernemer in de zorgsector, gespecialiseerd in dyslexiezorg met een groot landelijk netwerk, bestuurlijk adviseur voor het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.

Actief in de dyslexiewereld. Pleit voor meer innovatie in de markt, die hard nodig is. Daarom continue bezig om verbeteringen door te voeren.

Samenwerkingen

Daarnaast verrichten een aantal deskundige bedrijven werkzaamheden voor ons.

Radboud Universiteit
Hulan – Serious Games en Gamification
10kb software development
Berkel-B

Digitale producten

De Lerende Mens ontwikkelt diagnostiek- en onderzoeksinstrumenten en behandel- en begeleidingsproducten voor de volgende doelgroepen:

Kinderen die worden behandeld vanuit de zorg (bijv. Ernstige Enkelvoudige Dyslexie);

Basisscholen die digitale begeleidingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit willen gebruiken om extra hulp te bieden aan leerlingen die moeite hebben met lezen en spellen (zorgniveau 2 en 3);

Kinderen en ouders die thuis extra digitale oefenstof willen hebben om lezen en spellen extra te oefenen.

Een behandel- of begeleidingsproduct zal altijd worden gecombineerd met een diagnostiektool, maar zijn uiteraard ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Alle producten zullen worden afgestemd op wat in de onderwijspraktijk wordt gevraagd van kinderen (leer- en ontwikkelingslijnen) en leerkrachten (toetsmomenten, dossieropbouw, etc.)

Alle producten zullen digitaal worden aangeboden en voorzien van de meest moderne technieken zoals gamification, virtual en augmented reality en meest recente wetenschappelijke inhoud. Op technisch en uitvoerend gebied werkt De Lerende Mens samen met een aantal gerenommeerde bedrijven met een flinke staat van dienst. De Lerende Mens stelt hoge technische eisen.

Voor kinderen vanuit de zorg
Voor basisscholen
Voor kinderen én ouders

“Onderwijs moet zich meer richten op persoonlijke ontwikkeling.”